Araştırma Ana Sayfaya Dön

Hızlı Menü

ARAŞTIRMA
Sindirim Sağlığı

Over oat,  içeriğindeki yulafın lifli yapısı ve ß-glukan’ın viskozitesi sayesinde yemeklerden sonra hazmı kolaylaştırarak sindirim sistemi problemlerinin kabızlık, ishal, basur vb. Önlenmesine yardımcı olur.

  • Vücutta prebiotik etki gösterebilen ß-glukan midede iyi bakterilerin oluşmasına katkı sağ Aynı zamanda üretimini sağladığı asitler ile kalın bağırsakta zararlı fermente bakterilerin oluşmasını engeller.
  • Tembelleşen bağırsak bakterilerini uyararak sindirimde etki etmesi sağlanır.
  • ß-glukanın sindirim sistemine oluşturduğu jel yapısından dolayı bağırsakta kabızlık sorunana fayda sağlar.
Detaylı bilgi için info@u-laugh.com.tr adresine mail atabilirsiniz.